Milieustraat Boxtel gaat weer open.
Volledig scherm
Milieustraat Boxtel gaat weer open. © copyright Marc Bolsius

Boxtelaren kunnen hun troep weer kwijt: milieustraat woensdag weer open na tijdelijke corona-sluiting

Boxtel De gemeente Boxtel gooit woensdag 8 april de milieustraat weer open. Die was al een tijdje dicht omdat het daar onverantwoord druk was en dit risico's mee bracht voor het personeel en de bezoekers ten tijde van de coronacrisis.

De openingstijden zijn hetzelfde als normaal gesproken. Dus woensdag, donderdag en vrijdag van 12.30 uur tot 15.00. Op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.  De gemeente Boxtel laat wel weten dat de regels zijn aangepast. 

,,Je kunt terecht voor alle soorten afval waarvoor dat altijd het geval is.  Houd rekening met langere wachttijden. We houden het graag veilig voor jou en voor anderen, daarom laten we maximaal 5 bezoekers tegelijk toe. Kom zoveel mogelijk alleen. Sorteer thuis alvast je afval, dit zorgt voor een snellere doorstroming. Je mag maximaal drie afvalsoorten inleveren.”

Knipkaart in de schuiflade

Over de knipkaart zegt de gemeente Boxtel: ,,De knipkaart geeft u af aan de ‘kassa’ aan de poort van de milieustraat. We maken nu gebruik van een gesloten kassasysteem waarbij de medewerker geen direct contact met u als klant heeft. U geeft uw knipkaart via de schuiflade aan de medewerker van de milieustraat. Wanneer de kassamedewerker de knipkaart teruggeeft via het schuifladesysteem dan mag u doorrijden.”