De voornamelijk platanen krijgen in principe een nieuwe plek elders in de gemeente. Een aantal siert inmiddels de tuin van woongebouw voor senioren Elisabethsdael aan de Mgr. Bekkersstraat.
Volledig scherm
De voornamelijk platanen krijgen in principe een nieuwe plek elders in de gemeente. Een aantal siert inmiddels de tuin van woongebouw voor senioren Elisabethsdael aan de Mgr. Bekkersstraat. © Marc Bolsius

Boxtelse bomen verhuizen in Rechterstraat, werkzaamheden aan dorpshart zijn begonnen

BOXTEL - Voetgangers, fietsers en automobilisten opgelet: de opknapbeurt van Boxtels winkelhart is met het verplanten van ruim tien bomen uit de Rechterstraat van start gegaan. De voornamelijk platanen krijgen in principe een nieuwe plek elders in de gemeente. Een aantal siert inmiddels de tuin van woongebouw voor senioren Elisabethsdael aan de Mgr. Bekkersstraat.

 1. Het Rooi van Ria van Erp: ’Je gebruikt je hele lichaam om te zingen’
  HET DORP VAN...

  Het Rooi van Ria van Erp: ’Je gebruikt je hele lichaam om te zingen’

  SINT-OEDENRODE Op haar eettafel liggen kaarten en zakjes met zonnebloempitten. Ria van Erp (69) is secretaris van het Roois Gemengd Koor en stuurt regelmatig kaarten naar de koorleden, belt en mailt hen. ,,Om iedereen bij elkaar te houden. In september hebben we hopelijk het jubileumconcert dat eigenlijk in 2020 had moeten plaatsvinden – toen bestonden we 75 jaar. We hopen dat deze zonnebloemen dan bloeien!”
 1. De Jonge: Begin juli kan iedereen deels geprikt zijn
  Play

  De Jonge: Begin juli kan iedereen deels geprikt zijn

 2. Kapper Ahmed begint al om 6 uur met knippen: 'We zitten de hele week vol'
  Play

  Kapper Ahmed begint al om 6 uur met knippen: 'We zitten de hele week vol'