Het festival Paaspop in Schijndel, georganiseerd door Event Warehouse en straks door This Is Live, trok in 2022 ruim 100.000 bezoekers.
Volledig scherm
Het festival Paaspop in Schijndel, georganiseerd door Event Warehouse en straks door This Is Live, trok in 2022 ruim 100.000 bezoekers. © This Is Live Group

Brabantse eventorganisatoren gaan samen bijna 90 festivals produceren: ‘Voor zo’n 500.000 bezoekers’

SCHIJNDEL/EINDHOVEN - De eventorganisatoren Event Warehouse en One Of The Guys gaan samen festivals produceren. Dat maken de bedrijven uit Eindhoven en Schijndel donderdag bekend. Onder de naam This Is Live Group moet het gaan gebeuren: jaarlijks bijna 90 grote evenementen voor zo’n 500.000 bezoekers op poten zetten.

  1. Minder snacken, meer bewegen op kantoor
    Lezersbrieven

    Minder snacken, meer bewegen op kantoor

    Met interesse las ik het artikel van Sanne Schelfaut [BD 19 januari] dat taart eten op het werk net zo slecht is als meeroken. Dat het aantal mensen met overgewicht de laatste jaren toeneemt is duidelijk waarneembaar. Alleen, om als belangrijkste oorzaak van zwaarlijvigheid het vele taartjes eten bij verjaardagen van collega’s te noemen, is mij een brug te ver. De grootste boosdoener is volgens mij het vele gesnack in een bedrijfskantine en ook thuis. Als tweede oorzaak: veel te weinig beweging. Tegenwoordig zitten de meeste mensen de hele dag achter een computer. Dat zie je in een fabriekshal met veel computergestuurde machines en in de meeste kantoorpanden. De enige beweging die dan op een dag gemaakt wordt, is de gang naar de bedrijfskantine en een aantal keer een bezoek aan het toilet. Daarom: meer sporten en minder snacken lijkt me een beter advies. Dan smaakt een taartje af en toe bij een verjaardag van een collega des te meer. En het is ook nog goed voor de teambuilding.