Burgemeester Ronald van Meygaarden op de markt voor het gemeentehuis. Hij zegt sorry voor het debacle met de inwoners-enquête.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ronald van Meygaarden op de markt voor het gemeentehuis. Hij zegt sorry voor het debacle met de inwoners-enquête. © Marc Bolsius

Burgemeester: ‘Excuses voor janboel rond
enquête zijn op z’n plaats’

BOXTEL - ‘Iemand heeft onterecht op de verzendknop gedrukt’. Ja, een email die niet verstuurd had mogen worden. Een ongelukkige uitnodiging voor het besloten overleg. De discussie over de financiële toekomst van Boxtel verdient niet de schoonheidsprijs. Excuses aan de inwoners zijn op zijn plaats, aldus burgemeester Ronald van Meygaarden.

 1. Meeste behoefte aan betaalbare koopwoning voor starter in Sint-Michielsgestel
  PREMIUM

  Meeste behoefte aan betaalbare koopwoning voor starter in Sint-Michiels­ges­tel

  SINT-MICHIELSGESTEL - Bijna de helft van alle starters op de woningmarkt in Sint-Michielsgestel wil graag een betaalbare koopwoning bemachtigen van net iets boven de twee ton. En ongeveer 32 procent zou een huurwoning willen. Veel jongeren die beginnen aan hun eerste woning vinden ook een ‘tiny house’, van 25 tot 50 vierkante meter, een aantrekkelijke gedachte. Zo’n 20 procent van de starters zou daar wel in willen wonen.
 1. Paul werd Marlies: ‘Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian’
  Play

  Paul werd Marlies: ‘Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian’

 2. Recordverkoop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021
  Play

  Recordver­koop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021