Nancy van Heeswijk bij het vlot/boot waar ze samen met haar hond Guus de zuid Willemsvaart op gaat om geld in te zamelen om het vlot gereed te maken voor 10 mensen met een rolstoel.
Volledig scherm
Nancy van Heeswijk bij het vlot/boot waar ze samen met haar hond Guus de zuid Willemsvaart op gaat om geld in te zamelen om het vlot gereed te maken voor 10 mensen met een rolstoel. © Roel van der Aa

De Karin Bloemen van het Zuiden twee weken op een vlot over het kanaal, met hond Guus en een dixie

SINT-MICHIELSGESTEL - Grote kans dat je volgende week de ‘Karin Bloemen van het Zuiden’ op een vlot voorbij ziet drijven op de Zuid-Willemsvaart tussen Den Bosch en Veghel. Inclusief hond Guus, een ieniemini huiskamer en een dixie.

  1. Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    HAAREN - Maak van landgoed Haarendael een divers dorpje met veel verschillende woningen. Pak de oude breviertuin, waar studenten van het vroegere grootseminarie al biddend aan het wandelen waren, als eerste aan en maak er een openbare wandeltuin van. Maak van de kapel een multifunctioneel centrum. Het zijn enkele ideeën die projectontwikkelaar Lithos Bouw en Ontwikkeling vandaag ophaalde tijdens de eerste zogeheten buurtdialoog over landgoed Haarendael.