Appelflappen voor docent Latijn op Gymnasium Beekvliet Arno Essens. Oud-leerling Esmee Scholte uit Den Bosch bedankt hem op deze manier voor wat hij voor haar heeft betekent. Het beeld is afkomstig uit een van de ‘taartvideo's’ die hogeschool Fontys liet maken om het imago van het vak van leraar op te krikken.
Volledig scherm
PREMIUM
Appelflappen voor docent Latijn op Gymnasium Beekvliet Arno Essens. Oud-leerling Esmee Scholte uit Den Bosch bedankt hem op deze manier voor wat hij voor haar heeft betekent. Het beeld is afkomstig uit een van de ‘taartvideo's’ die hogeschool Fontys liet maken om het imago van het vak van leraar op te krikken. © Hogeschool Fontys

Die ene leraar maakte het verschil; oud-leerlingen bedanken docenten die veel voor hen hebben betekend in ‘taartvideo’ Fontys

SINT-MICHIELSGESTEL/DEN BOSCH - Esmee Scholte (29) had het lastig toen haar ouders in haar middelbare schooltijd op Gymnasium Beekvliet in een vechtscheiding lagen. Docent Latijn Arno Essens zag dat. Het vertrouwen dat hij haar gaf, werkt tot op de dag van vandaag door in haar leven. In een zogenaamde ‘taartvideo’ van hogeschool Fontys bedankt ze hem 15 jaar na dato.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 1. Sjoerd Mossou over de Super League: 'Als Ajax meedoet, kunnen ze Feyenoord kopen'
  Play

  Sjoerd Mossou over de Super League: 'Als Ajax meedoet, kunnen ze Feyenoord kopen'

 2. Tienduizenden aanmeldingen voor proefvakantie Gran Canaria
  Play

  Tienduizen­den aanmeldin­gen voor proefvakan­tie Gran Canaria