Uurtje fitnessen bij Basic Fit? Zolang je een mondkapje opzet bij de apparatenwissel krijg je toestemming.
Volledig scherm
PREMIUM
Uurtje fitnessen bij Basic Fit? Zolang je een mondkapje opzet bij de apparatenwissel krijg je toestemming. © Marc Bolsius

Een soort van lockdown, daar gáán we weer. Maar! Dit keer doen we het ‘slim’

BOXTEL/SCHIJNDEL - Zwemmen in de Molen Hey of het Dommelbad? Als je een meetlint van 1,5 meter meeneemt en accepteert dat je naderhand in nat badpak over straat moet, is het te doen. 

 1. Het corona-monster bedreigt opnieuw zwaar getroffen Zorggroep Elde Maasduinen: Zorgcentra op scherp
  PREMIUM

  Het corona-mon­ster bedreigt opnieuw zwaar getroffen Zorggroep Elde Maasduinen: Zorgcentra op scherp

  BOXTEL - ‘De helft van de bewoners in de Vlaswiek kwam te overlijden en meer dan de helft van het personeel werd ziek. Dat nooit meer’. Er heerst flinke onrust bij het personeel van Zorggroep Elde Maasduinen. Want als het monster van corona plots wéér opduikt op verpleeghuisafdelingen met dementerenden, dan lijkt het tij onomkeerbaar. Het drama van de Vlaswiek in Liempde staat maar wat helder op het netvlies. Dus zijn er extra strenge regels.
 2. Tennisclubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  Tennis­clubs Boxtel doen oproep aan inwoners: ‘Ga niet thuis zitten, kom tennissen’

  BOXTEL - De vijf tennisverenigingen in Boxtel, Liempde en Esch zijn een campagne gestart om inwoners van de nieuwe gemeente (na 1 januari is ook Esch onderdeel van Boxtel) in de coronatijd in beweging te krijgen. ,,We vinden het belangrijk in deze tijd, waarin het sociale verkeer drastisch wordt beperkt, het virus zo optimaal mogelijk te bestrijden. Sporten is gezond”, is de gedachte van de clubs Merletten, Die Braecke, Munsel, d’Oggelen en Peppelieren.