Volledig scherm
PREMIUM
Processiepark Boxtel: bewoners smeden plannen om parkje op te knappen © Jan Zandee

Een tafeltennistafel en een boomhut: wensen voor het Boxtelse Processiepark

BOXTEL - Een tafeltennistafel, een notenboom en een bankje in de zon. Het zijn slechts een paar van de ideeën die zondag werden geopperd tijdens de 'meepraatsessie' over de herinrichting van het Boxtelse Processiepark. 

Omwonenden van Duinendaal, Koppel en de Vicaris van Alphenlaan troffen elkaar rondom tafels vol koffie en koek in het historische park. ,,Uiteindelijk gaat het om versterking van de sociale cohesie in onze buurt", aldus Ingrid Stoffels. Zij maakt deel uit van de zevenhoofdige werkgroep die nadenkt over de herinrichting van 'hun' park. 

  1. Boxtelse organiseert ontmoetingsfeestje in Den Bosch met vrouwenstop: dames willen wel, maar heren weten het nog niet

    Boxtelse organi­seert ontmoe­tings­feest­je in Den Bosch met vrouwen­stop: dames willen wel, maar heren weten het nog niet

    BOXTEL/DEN BOSCH - Je zou het bijna ouderwets kunnen noemen. Singles die elkaar ontmoeten op een feestje. Toch is dat precies wat de Boxtelse Tanja van Abeelen en Natasja d’Armagnac uit Den Bosch voor ogen hebben. Op 29 november is de eerste editie van hun ViaVia-party op een locatie in Den Bosch. Een obstakeltje is wel dat er zich meer vrouwen dan mannen zich hebben aangemeld. Er is daarom zelfs een vrouwenstop ingesteld.