theelen boxtel gesloten
Volledig scherm
theelen boxtel gesloten © Jan Zandee

Feestspecialist XXL kruipt in pand Theelen

BOXTEL - Het grote, leegstaande winkelpand van modehuis Theelen in Boxtel krijgt weer reuring. Feestspecialist XXL, die nu in Tilburg al een winkel heeft, gaat er vanaf oktober dit jaar een tweede vestiging openen.

 1. ‘Dwarslaesie mogelijk niet door dreun op hoofd’: mishandelde Toine uit Son en Breugel is wanhoop nabij door beslissing OM
  PREMIUM

  ‘Dwarslae­sie mogelijk niet door dreun op hoofd’: mishandel­de Toine uit Son en Breugel is wanhoop nabij door beslissing OM

  DEN BOSCH/SON EN BREUGEL - Toine Buijtels (55) uit Son en Breugel kan sinds een dreun op zijn hoofd met carnaval in Den Bosch niet meer lopen. Het Openbaar Ministerie neemt de zaak echter niet in behandeling, omdat niet zeker is dat zijn dwarslaesie het gevolg is van die klap. Buijtels: ,,Nu zakt de grond helemaal onder mijn voeten weg.”
  's-Hertogenbosch, Son en Breugel
 2. ProRail start met uitgraven dassenburcht onder het spoor bij Esch: ‘De kraamburcht laten we met rust’
  met video

  ProRail start met uitgraven dassen­burcht onder het spoor bij Esch: ‘De kraam­burcht laten we met rust’

  ESCH - ProRail start vrijdagochtend met het uitgraven van een dassenburcht die het spoor bij Esch onstabiel heeft gemaakt. Stichting Das en Boom laat weten dat eerst de gangen worden uitgegraven die niet meer door dassen worden gebruikt. Een mogelijke kraamburcht wordt nog ongemoeid gelaten. Als alles ‘voorspoedig’ verloopt verwacht ProRail dat er eind volgende week treinen kunnen rijden.
  Esch