Met het verdwijnen van de VVV aan de Markt in Boxtel eindigt ook het verblijf van de Heemkamer in het historische pand van Magdalena van der Stappen. De Heemkamer is overgeheveld naar de bibliotheek.
Volledig scherm
Met het verdwijnen van de VVV aan de Markt in Boxtel eindigt ook het verblijf van de Heemkamer in het historische pand van Magdalena van der Stappen. De Heemkamer is overgeheveld naar de bibliotheek. © Google StreetView

Heemkunde Boxtel vindt onderdak in de bibliotheek

BOXTEL - Met het verdwijnen van de VVV aan de Markt in Boxtel eindigt ook het verblijf van de Heemkamer in het historische pand van Magdalena van der Stappen. Heemkunde Boxtel heeft sinds 1 april onderdak in de bibliotheek aan de Burgakker.

 1. Schijndelse ‘amokmaker’ die met flitsgranaten werd overmeesterd voorlopig nog in hechtenis
  PREMIUM

  Schijndel­se ‘amokmaker’ die met flitsgrana­ten werd overmees­terd voorlopig nog in hechtenis

  SCHIJNDEL - De 34-jarige man, die zich half december bij zijn aanhouding in Schijndel urenlang met hand en tand tegen de politie verzette en veel commotie in de omgeving van de Boschweg veroorzaakte, blijft nog in voorlopige hechtenis. Dat heeft de rechtbank woensdag in Den Bosch besloten. De verdachte moet, zodra er er een plekje vrijkomt voor de behandeling van zijn drugsverslaving, voorlopig gedwongen worden opgenomen in een zorgkliniek zoals Novadic Kentron.
 1. Paul werd Marlies: ‘Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian’
  Play

  Paul werd Marlies: ‘Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian’

 2. Recordverkoop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021
  Play

  Recordver­koop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021