Volledig scherm
PREMIUM
Ruud en Nathalie Kuiper uit Purmerend met hun kinderen bij kasteel Cacaudière in Frankrijk van Schijndelaar Roel Praagman. © Eline Boshuizen/NH Nieuws

Horecapaar beleeft nachtmerrie in Frans droomkasteel

VIDEOKasteelheer Roel Praagman uit Schijndel weigert zijn exploitanten in Frankrijk te betalen. De rechter stelt hem in het ongelijk en het horecapaar doet aangifte van bedreiging en laster. ,,We willen nóoit meer voor hem werken.” 

Het moest hun droomkasteel worden: kasteel Cacaudière van de Schijndelse ondernemer Roel Praagman in het Franse Pouzages. In mei 2017 vertrokken Ruud en Nathalie Kuiper vanuit Purmerend vol goede moed richting het kasteel om het te gaan exploiteren als hotel-restaurant Château de la Cacaudière. Hun droom leek uit te komen in het hart van de Vendée, totdat zij in de zomer van 2018 in een nachtmerrie belandden. 

  1. Geen betere plek voor Koningsdag en -nacht dan Gestels dorpsplein

    Geen betere plek voor Koningsdag en -nacht dan Gestels dorpsplein

    SINT-MICHIELSGESTEL - Nu het Gestelse Petrus Dondersplein tijdens Koningsnacht en -dag verschoond is van alle bouwattributen, kan het dorpsplein fungeren als dé centrale plek van verbinding tussen dorpsbewoners. Gestel Events, dat jaarlijks de feestelijkheden voor rekening neemt, sloeg de handen ineen met drie horecaondernemers aan het plein. In een grote tent wacht de Gestelse burgers vanaf vrijdagavond half acht een aantrekkelijk muzikaal programma.