Een van de ingestuurde ideeën: een replica van een eerdere kiosk die in Haaren stond, op de hoek van Driehoeven en Leijpad, ofwel tussen de kerk en het oude gemeentehuis. Deze kiosk heeft later plaats moeten maken voor het broederhuis. Het idee komt van Noud van den Braak, voormalig eigenaar van Café Den Bartel.
Volledig scherm
Een van de ingestuurde ideeën: een replica van een eerdere kiosk die in Haaren stond, op de hoek van Driehoeven en Leijpad, ofwel tussen de kerk en het oude gemeentehuis. Deze kiosk heeft later plaats moeten maken voor het broederhuis. Het idee komt van Noud van den Braak, voormalig eigenaar van Café Den Bartel. © Collectie Noud van den Braak

Ideeën genoeg voor kiosk in hart van Haaren

HAAREN - Rijp en groen zijn ze, de achttien ideeën die zijn aangedragen voor de nieuwe kiosk op het Mgr. Bekkersplein in Haaren. Zowel een kindertekening van een 12-jarige zit er tussen als een uitgewerkt plan van een Haarense architect. En alles daar tussen in. 

  1. Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    HAAREN - Maak van landgoed Haarendael een divers dorpje met veel verschillende woningen. Pak de oude breviertuin, waar studenten van het vroegere grootseminarie al biddend aan het wandelen waren, als eerste aan en maak er een openbare wandeltuin van. Maak van de kapel een multifunctioneel centrum. Het zijn enkele ideeën die projectontwikkelaar Lithos Bouw en Ontwikkeling vandaag ophaalde tijdens de eerste zogeheten buurtdialoog over landgoed Haarendael.