Chef-kok Ayesta van Hoek:  Veel mensen beschouwen het kerstdiner niet voor niets als de belangrijkste culinaire happening van het jaar. Dat gaan we ook waarmaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Ayesta van Hoek: Veel mensen beschouwen het kerstdiner niet voor niets als de belangrijkste culinaire happening van het jaar. Dat gaan we ook waarmaken. © Dolph Cantrijn

Kerst nadert ... maar wat doen we nou toch met het eten?

BOXTEL/SCHIJNDEL/SINT-MICHIELSGESTEL - Horecaondernemers bereiden zich in grote onzekerheid voor op Kerstmis. Mogen ze open of niet? En wat zijn de alternatieven? ,,Voor het eerst in ons bestaan gaan we ons richten op de catering."

  1. Gezocht: negen winnaars Oudejaarstrekking 2019
    Play

    Gezocht: negen winnaars Oude­jaarstrek­king 2019

  2. Deze pepernoot in een gouden jasje is de 'duurste ooit'
    Play

    Deze pepernoot in een gouden jasje is de 'duurste ooit'