Kunstenaar Matthijs Bosman maakte  een tentoonstelling over ‘Gevonden Voorwerpen’ bij De Kleine Aarde die vanaf woensdag op verschillende plekken in Boxtel te zien is.
Volledig scherm
Kunstenaar Matthijs Bosman maakte een tentoonstelling over ‘Gevonden Voorwerpen’ bij De Kleine Aarde die vanaf woensdag op verschillende plekken in Boxtel te zien is. © copyright Marc Bolsius

Kunstenaar Bosman raakt verzeild in ‘wondere wereld van pioniers’: Vitrines met gevonden voorwerpen jaar lang in Boxtel te zien

BOXTEL - Een voetbal, een kinderslipper en een ‘Bosman’ - irrigatiemolen. De door Matthijs Bosman (45) ‘gevonden voorwerpen’ op het terrein van De Kleine Aarde zijn vanaf vandaag (22 september)  in onder meer de Boxtelse bibliotheek, het gemeentehuis en Museum Boxtel te zien. ‘Pionieren moet je vieren’ is de slogan achter de bijzondere kunstinstallaties van de kunstenaar uit Vught. 

  1. Een feestje als vanouds bij uitgesteld Mega Piraten Festijn in het Maaskantje
    PREMIUM

    Een feestje als vanouds bij uitgesteld Mega Piraten Festijn in het Maaskantje

    DEN DUNGEN - ‘Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist’. Artiesten Stef Ekkel en René Karst brengen de stemming er zaterdagavond vanaf de eerste minuut goed in in de grote feesttent. Zo’n 6500 fans van het Nederlandse lied en feestmuziek deinen, schreeuwen, hossen en dansen meteen mee tijdens het bijna twee jaar uitgestelde Mega Piraten Festijn in Maaskantje... Het is alsof corona even niet meer bestaat.