Rien en Ria Schellekens (links) hebben manege De Rekkendonken inmiddels overgedragen aan hun dochters Jolanda (midden) en Liane (rechts) en kleindochter Rinke. Ze poseren met paard Fabio.
Volledig scherm
PREMIUM
Rien en Ria Schellekens (links) hebben manege De Rekkendonken inmiddels overgedragen aan hun dochters Jolanda (midden) en Liane (rechts) en kleindochter Rinke. Ze poseren met paard Fabio. © Jan Zandee

Met alleen nog pensionpaarden en focus op dagrecreanten de coronacrisis door bij Manege De Rekkendonken

LIEMPDE/CROMVOIRT - Van vertrouwde leslocatie naar pure pensionplek. Dat was even slikken voor de familie Schellekens van Manege De Rekkendonken in Liempde. ,,Wel meer dan één keer.’’ De focus verleggen moet wel, nu in coronatijd de reserves opraken.  Ze zijn niet de enige.  

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 1. Kabinet koerst af op versoepelingen: 'Dit is de eerste stap'
  Play

  Kabinet koerst af op versoepe­lin­gen: 'Dit is de eerste stap'

 2. Ernst Kuipers ziet kentering ten goede: We zijn over de piek heen
  Play

  Ernst Kuipers ziet kentering ten goede: We zijn over de piek heen