De motorrijder is naar het ziekenhuis overgebracht nadat hij in Boxtel werd aangereden door een automobilist.
Volledig scherm
De motorrijder is naar het ziekenhuis overgebracht nadat hij in Boxtel werd aangereden door een automobilist. © Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Motorrijder naar het ziekenhuis na aanrijding in Boxtel door bestuurder met te veel alcohol op

BOXTEL - Een auto en een motor zijn donderdagavond met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Hendrik Verheeslaan met de Nieuwe Nieuwstraat en de Beneluxlaan in Boxtel. De bestuurder van de motor is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 

De automobilist bleef ongedeerd. Na een controle door de politie bleek dat de bestuurder van de auto te veel alcohol had gedronken. Hij is meegenomen naar het bureau voor een uitgebreid bloedonderzoek. 

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. Hoe het ongeluk is gebeurd, is niet bekend. 

  1. Bij de buren bouwen ze wél woningen, Boxtelse plannen voor duizend huizen op de plank: ‘Komt goed’
    PREMIUM

    Bij de buren bouwen ze wél woningen, Boxtelse plannen voor duizend huizen op de plank: ‘Komt goed’

    BOXTEL - Het klopt dat er in Boxtel amper gebouwd wordt, terwijl de plannen voor meer dan duizend huizen op de plank liggen. Alleen in Rucphen en Moerdijk wordt op dit moment minder gebouwd. Maar dat is slechts een momentopname, zegt het gemeentebestuur. Want let op, voegt het college eraan toe: ‘Volgend jaar staan we veel hoger op de provinciale ranglijsten’. Partijen zijn er niet gerust op.