Woensdagochtend werden de sleutels van de nieuwe bus van de Voedselbank Boxtel overgedragen aan vrijwilligers. Op de foto van links naar rechts:  Marc Tutert van autodealer Stern, Jan Geerts  en Herman van der Kamp van de Voedselbank.
Volledig scherm
Woensdagochtend werden de sleutels van de nieuwe bus van de Voedselbank Boxtel overgedragen aan vrijwilligers. Op de foto van links naar rechts: Marc Tutert van autodealer Stern, Jan Geerts en Herman van der Kamp van de Voedselbank. © Voedselbank Boxtel

Nieuwe bus voor voedselbank Boxtel, nu nog mensen om hem te besturen

BOXTEL - De nieuwe bus van de Voedselbank in Boxtel is woensdagochtend afgeleverd. En dat werd hoog tijd ook. Nu de chauffeurs nog.

  1. Zuster Marie Gabriël of tante Riet uit Schijndel viert 100ste verjaardag: ‘Ze straalt vandaag’

    Zuster Marie Gabriël of tante Riet uit Schijndel viert 100ste verjaardag: ‘Ze straalt vandaag’

    SCHIJNDEL - Wat zuster Marie Gabriël ervan denkt dat ze een eeuw ‘jong’ is geworden? Het ‘feestvarken’ steekt in de gang van het Schijndelse klooster van de Zusters van Liefde een duim op. Het teken dat het op de speciale dag van haar 100ste verjaardag wel goed zit. Arm in arm met burgemeester Kees van Rooij loopt ze daarna de speciale, besloten eucharistieviering tegemoet in de kloosterkapel.