Nieuwe prins Julien Voliera van Krabberdonk kreeg ambt met paplepel ingegeven

DEN DUNGEN - Julien Sleutjes is de nieuwe prins van Krabberdonk (Den Dungen). Dat is zaterdagavond bekendgemaakt bij het KUL Liedjesfestival bij Boer Goossens in Den Dungen. 

Sleutjes gaat het nieuwe carnavalsjaar in als Prins Julien Voliera d’n Urste. Hij heeft het ‘prinsdom’ met de paplepel ingegeven gekregen. Zijn vader; Jules Sleutjes, was in 2005 ook al prins van Krabberdonk.

De adjudant van Sleutjes is Denis van der Pennen of te wel Adjudant Lochte Penne. In Den Dungen worden prins en adjudant vergezeld van een damesraad. Die raad gaat dit carnavalsseizoen door het leven als The Lady’s.

Jeugdprins is Dave Persoons. Jeugdprinses wordt Maud van de Westelaken. Zij is het nichtje van de ‘grote’ prins. De jeugdadjudant is Thom Leijten.

Het carnavalsthema in Den Dungen is in 2020 ‘Krabberdonk Grenzeloos’.

Volledig scherm
Prins Julien Voliera, zijn adjudant en de jeugdige hoogheden van Krabberdonk (foto: Frank van Boxtel Boximage.nl) © Peter De Bruijn
  1. Zoeken naar de ‘skonste plekskes’ in Meierijstad
    Column

    Zoeken naar de ‘skonste plekskes’ in Meierij­stad

    SCHIJNDEL - De Glazen Boerderij? Dat ene plekje midden op de Dommel of het fietsenhok van je oude school? De gemeente is op zoek naar jouw mooiste plekjes van Meierijstad. Iedereen mag 10 iconen nomineren en samen met de VVV’s en het UITpunt brengt ze vervolgens de 100 mooiste van Meierijstad - a.k.a. de M100 - in kaart. Waarom? Geen idee, maar ik heb zo’n vermoeden dat we een eigen Monopoly-spel of Lonely Planet krijgen. Minstens.