John van de Langenberg, horecabaas van Le Verre in Schijndel, De Rechter in Boxtel en De Zwaan 1623 in Oirschot. ,,Het zijn heftige tijden."
Volledig scherm
PREMIUM
John van de Langenberg, horecabaas van Le Verre in Schijndel, De Rechter in Boxtel en De Zwaan 1623 in Oirschot. ,,Het zijn heftige tijden." © Sandra Peerenboom

Nood is elke dag hoger, ook voor horecabaas uit Boxtel

BOXTEL/SCHIJNDEL - ,,De overheid roept van alles, maar ik zie nog niks concreets.” Horecabaas John van de Langenberg uit Boxtel hoopt dat het beloofde steunpakket snel realiteit wordt. ,,Anders is het niet lang meer vol te houden.” En dat geldt voor veel meer ondernemers in deze regio. 

Hoe het met hem gaat? ,,We zijn gelukkig gezond, dat is het allerbelangrijkste", zegt John van de Langenberg, eigenaar van de restaurants Le Verre (Schijndel), De Rechter (Boxtel) en De Zwaan 1623 in Oirschot. ,,Maar als ondernemer zijn het heftige tijden. De overheid moet snel over de brug komen met steun, anders is dit niet lang vol te houden.” 

  1. Fitter dan fitboy Ronny
    Column

    Fitter dan fitboy Ronny

    Squads. Lunges. Burpees. Het is alweer twee weken geleden dat ik een virtuele sportles volgde. Met Basic Fit’s Ronny vanuit zijn woonkamer als drill instructor. ‘Dit is echt supertof. Gaan we tijdens deze quarantaine elke dag doen!’, zei ik toen nog. Nu, inmiddels veertien dagen later, kan ik niet anders dan constateren dat ik vooral rondjes met de hond en wandelingen van laptop via fornuis naar wasmachine en weer terug gemaakt heb. En dat het weliswaar elke dag joggingbroekendag was, maar dat er verdacht weinig gejogd is.