Volledig scherm
NS-directeur Roger van Boxtel © NS

NS-directeur Van Boxtel zoekt twintig Van Boxtels die opening van nieuwe StationsHuiskamer willen vieren in Boxtel

BOXTEL - Welke meneer of mevrouw Van Boxtel meldt zichzelf aan bij NS-directeur Van Boxtel om de opening van de nieuwe StationsHuiskamer te vieren van NS Station Boxtel in Boxtel? 

President-directeur Roger van Boxtel opent de nieuwe StationsHuiskamer op 25 september en daarvoor zoekt de NS twintig mensen die ‘Van Boxtel’ heten om de opening mee te vieren. 

De nieuwe StationsHuiskamer komt op de plek van de Kiosk en heeft voorzieningen als wifi, stopcontacten, actuele reisinformatie en je kan er iets eten of drinken. De medewerkers van de voormalige Kiosk zijn nu gastvrouwen -en heren van de StationsHuiskamer en belangrijk aanspreekpunt voor reizigers. 

De twintig naamgenoten krijgen op 25 september taart en een drankje van de directeur tijdens de opening. Aanmelden kan tot en met zondag 22 september via Facebook.

Volgens het CBG – Centrum voor familiegeschiedenis zijn er zo’n 4000 mensen in Nederland die Van Boxtel heten.

  1. Pleidooi voor meer bomen in Rechterstraat Boxtel
    PREMIUM

    Pleidooi voor meer bomen in Rechter­straat Boxtel

    BOXTEL - Meer bomen, die ook nog eens de kans krijgen om ‘mooi en groot’ te worden. Die moeten volgens milieuvoorman Jan Juffermans worden opgenomen in de plannen voor de opknapbeurt van de Rechterstraat in Boxtel. ,,Kijk naar Leiden en dichterbij Vught. Daar staan ze. Bomen zijn van groot belang tegen de groeiende hittestress door de klimaatontwrichting. Met name in het centrum”, aldus Juffermans in een brief aan de gemeenteraad.