Volledig scherm
Ontbijtfestival in De Meander in Sint-Michielsgestel © Domien van der Meijden

Ontbijtfestival in De Meander in Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL - De nieuwe multifunctionele accommodatie De Meander in Sint-Michielsgestel is inmiddels helemaal in gebruik. Naast welzijnsorganisatie Bint, de bibliotheek en de harmonie, zijn er tientallen nieuwe gebruikers gekomen. Dat wil De Meander 22 september vieren met een Ontbijtfestival.

Tijdens het Ontbijtfestival zet De Meander de deuren open voor het publiek tussen 10.00 en 14.00 uur. Er zijn talrijke optredens en activiteiten die dag. Wie dit met De Meander wil vieren, kan aanschuiven voor een ontbijt. Opgeven kan via meandersmg.nl. De ontbijters worden uitgedaagd zelf hun lekkerste ontbijtgerecht mee te brengen.

  1. Lucht op kerkplein Helvoirt zwanger van BBQ-geuren

    Lucht op kerkplein Helvoirt zwanger van BB­Q-geu­ren

    HELVOIRT - Het plein bij de Sint-Nicolaaskerk vormde zaterdag het toneel van een barbecuewedstrijd die meetelt voor het NK. Daarnaast was er puur voor de fun een hamburgerbakwedstrijd waaraan diverse 'prominenten' uit de dorp meededen. Alles wat niet in de maag van de juryleden belandde, kwam ten goede aan de Helvoirtse bevolking die een dagje niet hoefde te koken. Voor de niet-vleeseters was het gebied echter goeddeels een no-go area.