Iedere week dat de voorziening in de Boxtelse wijk Selissenwal de deur gedwongen op slot moet houden vanwege de coronacrisis kost 750 euro. Dat in een periode dat de financiële vooruitzichten toch al niet florissant zijn.
Volledig scherm
Iedere week dat de voorziening in de Boxtelse wijk Selissenwal de deur gedwongen op slot moet houden vanwege de coronacrisis kost 750 euro. Dat in een periode dat de financiële vooruitzichten toch al niet florissant zijn. © Marc Bolsius

Optimisme ver te zoeken bij start nieuwe jaar voor gemeenschapshuis in Boxtel

BOXTEL - Geen inkomsten door corona omdat de deur op slot is. Daar bovenop nog eens een korting van 10 procent op de jaarlijkse subsidie. Gemeenschapshuis De Walnoot in Boxtel is niet heel optimistisch aan 2021 begonnen.

 1. Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’
  PREMIUM

  Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’

  Producten die niet of kapot worden geleverd, het achterblijven van terugbetalingen en een klantenservice die van de aardbodem verdwenen lijkt. Het regent al weken honderden klachten over Ikea. Het woonwarenhuis herkent de geschetste situatie en wijst naar de ‘ongekend hoge vraag naar producten’. ,,De huidige coronasituatie vraagt ongekend veel van onze operatie en brengt grote uitdagingen met zich mee”, meldt een woordvoerder.
 1. Jeugdwerker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter
  Play

  Jeugdwer­ker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter

 2. Koning bezoekt geplunderde Primera: 'U bent nationaal symbool van verschrikking en van kracht'
  Play

  Koning bezoekt geplunder­de Primera: 'U bent nationaal symbool van verschrik­king en van kracht'