De Spiegeltent in 2019. ,,Zodra de terrassen open kunnen, zullen we direct kleinschalige evenementen organiseren’’, zegt Wim Ketelaars.
Volledig scherm
De Spiegeltent in 2019. ,,Zodra de terrassen open kunnen, zullen we direct kleinschalige evenementen organiseren’’, zegt Wim Ketelaars. © Jan Zandee

Organisatoren zetten streep door Spiegeltent, het zal in Boxtel tot begin mei stil zijn

BOXTEL - Geen Spiegeltent dit jaar in kasteelpark Stapelen. Corona zet derhalve ook een streep door Boxtels' paradepaardje. Maar Centrummanagement en Boxtel Vooruit staan wel in de startblokken om, zodra het virus het toestaat, te zorgen voor een 'bruisend centrum'.

 1. Avondklok geen probleem in Boxtel tijdens ramadan: ‘lekker uitbuiken kan even niet’
  PREMIUM

  Avondklok geen probleem in Boxtel tijdens ramadan: ‘lekker uitbuiken kan even niet’

  BOXTEL - Ramadan komt eraan, moslims kijken er reikhalzend naar uit. Weliswaar is er óók straks sprake van de avondklok, maar de verwachting is dat (vrijwel) iedereen zich eraan gaat houden. Desondanks brengt de avondklok enkele aanpassingen teweeg. Een daarvan is dat de laatste gebeden zich thuis in plaats van in de moskee zullen voltrekken. Dat heeft niet zozeer een nadelige invloed op de saamhorigheid als wel op het verdienen van hasanaat.
 2. Automobiliste veroordeeld voor veroorzaken dodelijk ongeluk op Boxtelseweg: motorrijder kreeg geen voorrang

  Automobi­lis­te veroor­deeld voor veroorza­ken dodelijk ongeluk op Boxtelse­weg: motorrij­der kreeg geen voorrang

  DEN BOSCH - Een Schijndelse automobiliste (28) keek volgens de rechtbank niet goed uit toen zij linksaf vanaf de Boxtelseweg de inrit naar haar woning opreed. Een tegemoet rijdende motorrijder botste tegen de auto en overleed ter plaatse. De vrouw stond onlangs terecht en is veroordeeld tot 80 uur taakstraf en een ontzegging van de rijbevoegdheid van 9 maanden voorwaardelijk.
 1. Paul werd Marlies: ‘Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian’
  Play

  Paul werd Marlies: ‘Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian’

 2. Recordverkoop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021
  Play

  Recordver­koop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021