Een groep van 25 kinderen maakte eerder het podiumdebuut in het Eibergse Openluchttheater, waar ruim 1.700 bezoekers het uitverkochte concert van de coverband Pink Floyd Project bijwoonden. Bij de song Another Brick In The Wall vormden ze het koor.
Volledig scherm
Een groep van 25 kinderen maakte eerder het podiumdebuut in het Eibergse Openluchttheater, waar ruim 1.700 bezoekers het uitverkochte concert van de coverband Pink Floyd Project bijwoonden. Bij de song Another Brick In The Wall vormden ze het koor. © Lenneke Lingmont Fotografie

Paaspop zoekt kinderkoor voor Pink Floyd-act

SCHIJNDEL - ‘Hey! Teacher! Leave us kids alone!’ Paaspop in Schijndel is op zoek naar een kinderkoor dat onder meer deze woorden uit het legendarische nummer Another Brick in the Wall van Pink Floyd wil zingen op zaterdag 11 april. 

The Pink Floyd Project treedt op zaterdag 11 april 2020 op tijdens Paaspop in Schijndel. Tweede van rechts staat Durga McBroom, de Amerikaanse zangeres die in de originele band Pink Floyd zong.
Volledig scherm
The Pink Floyd Project treedt op zaterdag 11 april 2020 op tijdens Paaspop in Schijndel. Tweede van rechts staat Durga McBroom, de Amerikaanse zangeres die in de originele band Pink Floyd zong. © Paaspop

Het gaat om een kinderkoor dat de Pink Floyd-tribute band The Pink Floyd Project wil versterken tijdens het muziekfestival in Schijndel. Deze 12-koppige band geeft een show van anderhalf uur op Paaspop 2020. Hierbij is ook een van de originele achtergrondzangeressen van de Engelse rockband Pink Floyd aanwezig: Durga McBroom uit de Verenigde Staten. The Pink Floyd Project speelt een theatershow rond het album The Wall, dat in 1979 werd uitgebracht. 
Na de val van de Berlijnse muur voerde Roger Waters het stuk op de Potsdamer Platz in Berlijn in juli 1990 op, voor de ogen van bijna een half miljoen mensen en miljoenen televisiekijkers. 
Kinderkoren kunnen voor maandag 9 maart een video met hun beste optreden insturen naar Paaspop: info@paasop.nl Een koor moet uit 5 tot 20 personen bestaan en ieder koorlid moet tussen de 4 en 18 jaar oud zijn. Het gekozen kinderkoor krijgt op maandag 16 maart bericht. Op zaterdag 11 april volgt dus het optreden in een van de tenten van Paaspop in Schijndel. 

  1. Fitter dan fitboy Ronny
    Column

    Fitter dan fitboy Ronny

    Squads. Lunges. Burpees. Het is alweer twee weken geleden dat ik een virtuele sportles volgde. Met Basic Fit’s Ronny vanuit zijn woonkamer als drill instructor. ‘Dit is echt supertof. Gaan we tijdens deze quarantaine elke dag doen!’, zei ik toen nog. Nu, inmiddels veertien dagen later, kan ik niet anders dan constateren dat ik vooral rondjes met de hond en wandelingen van laptop via fornuis naar wasmachine en weer terug gemaakt heb. En dat het weliswaar elke dag joggingbroekendag was, maar dat er verdacht weinig gejogd is.