Archieffoto van de raadszaal in Boxtel. Vanwege de coronacrisis kan er geen publiek bij de vergaderingen aanwezig zijn. De bijeenkomsten zijn daarom te volgen via een livestream en Omroep Dommelland.
Volledig scherm
Archieffoto van de raadszaal in Boxtel. Vanwege de coronacrisis kan er geen publiek bij de vergaderingen aanwezig zijn. De bijeenkomsten zijn daarom te volgen via een livestream en Omroep Dommelland. © Jan Zandee

Raad Boxtel na corona ook vanuit thuis live te volgen? Dat is nog de vraag

BOXTEL - Of inwoners van Boxtel ook na de coronacrisis live kunnen ‘genieten’ van de vergaderingen van de gemeenteraad, blijft nog even duister. Politieke groepering BALANS drong hier in schriftelijke vragen op aan, maar het college wil daarover geen besluit nemen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.