Initiatiefnemer Marcel Kloprogge stopt met Samen Slim Rijden in Helvoirt. Er komt na de zomer een alternatief. Maar niet voor het vervoer van ouderen. Dat kan door corona niet meer.
Volledig scherm
Initiatiefnemer Marcel Kloprogge stopt met Samen Slim Rijden in Helvoirt. Er komt na de zomer een alternatief. Maar niet voor het vervoer van ouderen. Dat kan door corona niet meer. © Peter de Bruijn

Samen Slim Rijden gestopt in Helvoirt, ouderen weer op de bus aangewezen

HELVOIRT - Een prettig alternatief voor een eigen auto of het openbaar vervoer was het drie jaar lang voor ouderen in Helvoirt. Bedoeld voor een bezoekje aan familie, het ziekenhuis, dagopvang of dorpshuis HelvoirThuis. Een vrijwillige chauffeur reed hen daarheen, in een elektrische auto van het project Samen Slim Rijden. 

  1. Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    HAAREN - Maak van landgoed Haarendael een divers dorpje met veel verschillende woningen. Pak de oude breviertuin, waar studenten van het vroegere grootseminarie al biddend aan het wandelen waren, als eerste aan en maak er een openbare wandeltuin van. Maak van de kapel een multifunctioneel centrum. Het zijn enkele ideeën die projectontwikkelaar Lithos Bouw en Ontwikkeling vandaag ophaalde tijdens de eerste zogeheten buurtdialoog over landgoed Haarendael.