Volledig scherm
De rijstrook is afgesloten © Twitter Wis_robertvdA

Slachtafval zorgt voor afsluiting van rijstrook A50 bij Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE - Een lading slachtafval zorgt voor file op de A50. Het afval is vrijdagochtend op de weg gevallen, bedekt vier kilometer aan snelweg in de richting van Eindhoven en daardoor is een rijstrook ter hoogte van Sint-Oedenrode afgesloten.

Het is onbekend hoe het slachtafval op de weg is gevallen, maar het is in ieder geval geen fijn gezicht. En het is ook gevaarlijk, motorrijders worden op het hart gedrukt om op te letten. Er staat vijf kilometer file en weggebruikers worden geadviseerd om via de A59 en A2 bij Den Bosch om te rijden.

Op dit moment zijn schoonmaakwerkzaamheden bezig om de rijstrook zo snel mogelijk weer open te krijgen. De ANWB verwacht dat de werkzaamheden rond 14.15 uur afgerond zijn.

  1. Lucht op kerkplein Helvoirt zwanger van BBQ-geuren

    Lucht op kerkplein Helvoirt zwanger van BB­Q-geu­ren

    HELVOIRT - Het plein bij de Sint-Nicolaaskerk vormde zaterdag het toneel van een barbecuewedstrijd die meetelt voor het NK. Daarnaast was er puur voor de fun een hamburgerbakwedstrijd waaraan diverse 'prominenten' uit de dorp meededen. Alles wat niet in de maag van de juryleden belandde, kwam ten goede aan de Helvoirtse bevolking die een dagje niet hoefde te koken. Voor de niet-vleeseters was het gebied echter goeddeels een no-go area.