Volledig scherm
Voetgangsters aangereden door auto op rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel © Persburo Sander van Gils

Twee voetgangsters aangereden door auto op rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel

BOXTEL - Twee voetgangster zijn maandagavond aangereden door een auto op de rotonde aan de Schijndelseweg in Boxtel. Beiden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Volgens omstanders werd een van de voetgangers hard geraakt door de auto en bleef na het ongeval op de weg liggen. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere vrouw kon wegspringen, maar raakte ook gewond. Zij kon opstaan, maar is voor controle ook naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk zijn de voetgangers op de, volgens omstanders slecht verlichte, rotonde over het hoofd gezien door de automobilist. De politie kwam om onderzoek te doen.

  1. Amerikaanse hockeyscouts strijken neer op sportpark Molenwijk in Boxtel

    Amerikaan­se hockey­scouts strijken neer op sportpark Molenwijk in Boxtel

    BOXTEL - College sport in de USA: welke talentvolle avontuurlijk ingestelde en ambitieuze sporter droomt daar niet van? Een klein leger aan hongerige hockeyscouts -verbonden aan maar liefst 23 Amerikaanse universiteiten- streek zondag neer op sportpark Molenwijk, naarstig op zoek naar talent. Welgeteld 35 jonge hockeyvrouwen uit alle windstreken deden er op hun beurt alles aan om zich ‘in the picture’ te spelen.