Een groep van zeven demonstranten blokkeerde dinsdag een aantal uren de aanvoer van varkens bij slachterij Vion in Boxtel. Vier demonstranten werden aangehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep van zeven demonstranten blokkeerde dinsdag een aantal uren de aanvoer van varkens bij slachterij Vion in Boxtel. Vier demonstranten werden aangehouden. © Marc Bolsius

Vier aanhoudingen bij demonstratie van Sluit VION! in Boxtel, vrachtwagens kunnen weer terrein op

BOXTEL - Activisten van de actiegroep ‘Sluit VION!’  hebben dinsdag een aantal uren de ingang voor vrachtwagencombinaties vol varkens bij Vion in Boxtel geblokkeerd. Het gaat om een groepje van zeven actievoerders. Rond 13.30 uur maakte de politie op last van burgemeester Van Meygaarden een einde aan de actie. Vier actievoerders zijn aangehouden. 

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  8

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Weerbericht | Dit weekend tot wel 26 graden
  Play

  Weerbe­richt | Dit weekend tot wel 26 graden

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen