Wat wel ter sprake kwam bij de gemeente Boxtel? Het terrassenbeleid in tijden van corona. Gisteren werd er al geoefend met de 1,5 metermaatregelen op de Boxtelse Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat wel ter sprake kwam bij de gemeente Boxtel? Het terrassenbeleid in tijden van corona. Gisteren werd er al geoefend met de 1,5 metermaatregelen op de Boxtelse Markt. © Roel van der Aa

‘Ze kunnen hier niet eens een digitale vergadering regelen’, zeggen Boxtelaren over hun gemeente in coronatijd

BOXTEL - Sinds het begin van de coronacrisis is de politiek in Boxtel stil. Of dat erg is? ,,Je ziet dat Boxtelaren slim genoeg zijn zelf te handelen. Ook zonder naar politici te moeten luisteren", zegt milieuvoorvechter Mirjam Bemelmans.

  1. Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    Haaren heeft genoeg ideeën voor de invulling van landgoed Haarendael

    HAAREN - Maak van landgoed Haarendael een divers dorpje met veel verschillende woningen. Pak de oude breviertuin, waar studenten van het vroegere grootseminarie al biddend aan het wandelen waren, als eerste aan en maak er een openbare wandeltuin van. Maak van de kapel een multifunctioneel centrum. Het zijn enkele ideeën die projectontwikkelaar Lithos Bouw en Ontwikkeling vandaag ophaalde tijdens de eerste zogeheten buurtdialoog over landgoed Haarendael.