Met zijn allen weer naar binnen bij het Elde College in Sint-Michielsgestel. Vanaf maandag 7 juni moeten alle leerlingen in het voortgezet onderwijs weer naar school.
Volledig scherm
PREMIUM
Met zijn allen weer naar binnen bij het Elde College in Sint-Michielsgestel. Vanaf maandag 7 juni moeten alle leerlingen in het voortgezet onderwijs weer naar school. © Marc Bolsius

Zwangere wiskundedocent Chrissy vindt die volle schoolklas wel een beetje spannend

SINT-MICHIELSGESTEL - Volle fietsenrekken, drukte op het schoolplein en weer naast elkaar in de schoolbanken. Klinkt als heel normaal voor een middelbare school, maar niet in coronatijd. En zo voelt het ook op het Elde College in Sint-Michielsgestel.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.