Buurtschap Klein-Zundert organiseert voor de eerste keer een dahliawandeltocht langs de dahliavelden van de verschillende buurtschappen.
Volledig scherm
Buurtschap Klein-Zundert organiseert voor de eerste keer een dahliawandeltocht langs de dahliavelden van de verschillende buurtschappen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Allereerste Dahlia Wandeltocht door Zundert smaakt naar meer

ZUNDERT - De allereerste Dahlia Wandeltocht door de gemeente Zundert smaakt naar meer. Ongeveer 350 wandelaars trokken zondagochtend in afstanden van 5, 13 en 25 kilometer door het Zundert. Buurtschap Klein-Zundert is de initiator van de wandeling. 

  1. Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden  asieltieners: ‘Maak een noodwet’
    PREMIUM

    Geschokte reacties op onderzoek naar misstanden asieltie­ners: ‘Maak een noodwet’

    DEN HAAG/OOSTERHOUT - Schrijnend, onacceptabel en schokkend. Zo noemen Tweede Kamerleden de situatie van kinderen en jongeren in de noodopvang na het lezen van het onderzoek van deze site. Daaruit blijkt dat jonge asielzoekers zich extreem onveilig en verwaarloosd voelen en kwamen meer misstanden aan het licht. De Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen Conny Rijken ,,De eerste reactie is: schrikken. De tweede reactie is: alwéér?!”
    Oosterhout