Volledig scherm
Auto botst tegen boom op Westerhagelaan in Breda. © MaRicMedia/Perry Roovers

Auto botst tegen boom in Breda, twee gewonden

BREDA - Een auto is woensdagavond tegen een boom gebotst op de Westerhagelaan in Breda. Daarbij raakten twee mensen gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en kwam naast de weg. Het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand.

Twee ambulances werden opgeroepen om de gewonden te behandelen. Het kruispunt werd gedeeltelijk afgezet. De aard van de verwondingen is niet bekend.

  1. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
    PREMIUM

    Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

    ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”

In samenwerking met indebuurt Breda