Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Belg gebruikt mix van drugs en slaat 22-jarige man uit Breda tegen de grond

BREDA - Op de Hoge Brug in het centrum van Breda is zondagochtend rond 04.10 uur een 22-jarige man mishandeld door een 32-jarige Belg. Dat gebeurde voor de ogen van agenten. Het slachtoffer, een Bredanaar, is direct per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De man die de klappen uitdeelde was onder invloed van een mix van cocaïne, amfetamine en alcohol. Dat bleek uit een speekseltest, die werd uitgevoerd omdat de belg een met drugs gevulde ponypack bij zich had.

De politie zag dat de verdachte naar het slachtoffer rende en hem hard tegen het hoofd sloeg. Het slachtoffer viel meteen bewusteloos op straat. Terwijl eerste hulp werd verleend, hielden de agenten de verdachte aan.

Ponypack

Een ponypack is een vetvrij papiertje. Vaak worden hier drugs in bewaard. De papiertjes worden dan tot envelopjes gevouwen. Op de papiertjes staat regelmatig een onschuldige afbeelding, bijvoorbeeld van een pony of een zeehond.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda