Volledig scherm
Het pand waar Montmartre in Prinsenbeek komt © Montmartre

Bistro Montmartre start na Oosterhout nu ook in Prinsenbeek

PRINSENBEEK/OOSTERHOUT - Na begin dit jaar in Oosterhout met Bistro Montmartre begonnen te zijn, starten Robert en Lisanne Blok nu ook in Prinsenbeek een restaurant onder dezelfde naam. 

Ook in Waalwijk is een Montmartre gevestigd en het echtpaar heeft (samen met familie) nog twee restaurants in Tilburg en Kaatsheuvel onder de naam Grill-ig. Ook hebben ze een groot cafetaria in Kaatsheuvel. In Oosterhout zit Montmartre in De Klappeijstraat op de plek waar eerder De Leckernij zat.

In Prinsenbeek komt het restaurant aan de Meester Bierensweg in een pand waar voorheen De Nieuwe Baan was gevestigd. De opening van de bistro is gepland op 6 augustus. Montmartre voert een Franse kaart met gerechten tegen betaalbare prijzen. 

“We doen geen concessies aan de kwaliteit en we werken alleen met verse producten. Ook aan de grootte van de porties doen we geen concessies”, aldus Robert Blok, die claimt tussen 20 en 50 procent goedkoper te zijn dan vergelijkbare restaurants. Dat komt volgens hem omdat ze meerdere restaurants hebben waardoor ze de kosten voor de inkoop kunnen drukken en omdat ze er voor kiezen niet op dure A-locaties te zitten.  

In samenwerking met indebuurt Breda