Botsing tussen scooter en fietser in Breda, allebei gewond naar ziekenhuis

VIDEOBREDA - Op de kruising van de Nieuwe Kadijk met de Doornboslaan in Breda heeft donderdagmiddag rond 14.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser.

Zowel de jongen op de scooter als de jongen op de fiets raakte gewond. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht. 

Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Vanwege de ernst van de verwondingen stelt de politie een onderzoek in naar de oorzaak. De VOA (Verkeersongevallenanalyse, een afdeling van de politie) is opgeroepen. Een deel van de kruising is afgesloten. 

Volledig scherm
De aanrijding vond plaats op de kruising van de Nieuwe Kadijk en de Doornboslaan in Breda. © Tom van der Put MaRicMedia
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leerlingen Nassau winnen debatwedstrijd

    Leerlingen Nassau winnen debatwed­strijd

    Na een tweede plaats vorig jaar zijn leerlingen van de Nassau Scholengemeenschap in Breda er in geslaagd eerste te worden in de landelijke debatwedstrijd voor scholieren. Om de prestigieuze wedstrijd van het Lagerhuis van BNN/VARA te winnen, moesten Mats Liesker, Guus Boeren (beiden 4VWO), Roos van Deijck, Paula Mosquera Marquez en Lukas van Dongen (6VWO) eerst met plaats- en provinciegenoten afrekenen. Dat gebeurde nog in een team van tien, dat voor de finale tot vijf werd 'afgeslankt'. Zondagavond werd de finale op tv uitgezonden.

In samenwerking met indebuurt Breda