Botsing tussen scooter en fietser in Breda, allebei gewond naar ziekenhuis

VIDEOBREDA - Op de kruising van de Nieuwe Kadijk met de Doornboslaan in Breda heeft donderdagmiddag rond 14.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser.

Zowel de jongen op de scooter als de jongen op de fiets raakte gewond. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht. 

Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Vanwege de ernst van de verwondingen stelt de politie een onderzoek in naar de oorzaak. De VOA (Verkeersongevallenanalyse, een afdeling van de politie) is opgeroepen. Een deel van de kruising is afgesloten. 

Volledig scherm
De aanrijding vond plaats op de kruising van de Nieuwe Kadijk en de Doornboslaan in Breda. © Tom van der Put MaRicMedia
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Prinsenbeekse BAK-zittingen trekken ook jongeren

    Prinsen­beek­se BAK-zittingen trekken ook jongeren

    PRINSENBEEK - De Prinsenbeekse BAK-zittingen in De Drie Linden zijn onverminderd populair: alle voorstellingen zijn uitverkocht. Sinds 2016 zit het publiek aan lange tafels in plaats van in een theateropstelling en deze oktoberfeestsetting werpt zijn vruchten af; het publiek weet de carnavalsavond weer moeiteloos te vinden. Deze jaargang zijn er veertig extra plaatsen gecreëerd en is de capaciteit 360. Daarbij worden bovendien alle leeftijden bereikt. Het werkt ook mee dat steeds meer jongeren deelnemen op het podium; zij nemen immers hun vrienden mee.

In samenwerking met indebuurt Breda