Volledig scherm
© Politie stock

Bredanaar schrikt van agenten, man blijkt wapen en drugs op zak te hebben

BREDA- Een 24-jarige Bredanaar is woensdagmiddag op de Arenberglaan aangehouden omdat hij een vuurwapen en drugs op zak had.

De man deed zichzelf de das om, want toen hij rond 14.15 uur uit zijn auto stapte schrok hij zo erg bij het zien van politieagenten dat het de nodige argwaan wekte bij de dienders.

Die besloten hem daarop te controlen. In het voertuig van de man werd een vuurwapen, een dealershoeveelheid drugs en een flinke som contant geld te liggen. Daarop werd hij direct aangehouden en vastgezet voor verder onderzoek.

Vrijdag wordt hij voorgeleid bij een rechter-commissaris 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het waren zes hete vakantieweken met meerdere hittegolven in Brabant: Gilze en Rijen werd het warmst met 37,6 graden
    Overzicht

    Het waren zes hete vakantiewe­ken met meerdere hittegol­ven in Brabant: Gilze en Rijen werd het warmst met 37,6 graden

    GILZE EN RIJEN - Afgelopen zomer werd het van de hele provincie het warmst in Gilze en Rijen. Het was daar op 26 juli maar liefst 37,6 graden. Dat blijkt uit de temperaturen van de vier Brabantse meetstations van het KNMI, op iedere dag gemeten in de afgelopen zes weken. Die stations staan op vliegbasis Woensdrecht, vliegbasis Gilze-Rijen, vliegbasis Eindhoven en vliegbasis Volkel.

In samenwerking met indebuurt Breda