Volledig scherm
politie stock agent auto © ROBIN UTRECHT

Bredanaars vechten en mishandelen mannen tijdens uitgaan

BREDA - Drie mannen uit Breda (19, 20 en 22 jaar) zijn donderdagnacht betrokken geweest bij een vechtpartij op de Hoge Brug in Breda. Eerder zouden twee van de mannen een 32-jarige man mishandeld hebben voor een café in Breda.

Agenten kregen een melding dat er op de Hoge Brug een opstootje was. Ze werden daar aangesproken door een 32-jarige Bredanaar, die vertelde dat hij voor een café zonder enige aanleiding door twee mannen mishandeld was. Ze hadden hem meerdere keren geslagen. Hierdoor gleed hij uit en kwam hij deels op de grond terecht. 

De daders verlieten het café en liepen richting Hoge Brug waar ze opnieuw verzeild raakten in een ruzie. Aan de hand van de signalementen, getuigenverklaringen en camerabeelden heeft de politie drie mannen aangehouden op de Adriaan van Bergenstraat. Uit camerabeelden bleek dat op de Hoge Brug iemand door hen werd geslagen en geschopt.  

  1. Oh N.A.C, the Yellow Army, we’re gonna win today
    COLUMN

    Oh N.A.C, the Yellow Army, we’re gonna win today

    In de Grote Kerk sprak ik woensdag na de Vuelta-presentatie met onze Spanje-correspondent Edwin Winkels. Allemaal leuk en aardig dat de Ronde van Spanje in 2020 naar Breda komt, maar al snel ging het over een memorabele avond eind 2017 in café De Bommel. Daar was Winkels te gast bij de voetbalshow Bier & Ballen, evenals de toenmalige NAC-sterspeler Manu Garcia. Op het podium zongen ze samen ‘Jé, Jé, Jé, Jé Arriba NAC’, oftewel Hup NAC in het Spaans.

In samenwerking met indebuurt Breda