Volledig scherm
PREMIUM
Op de step voor het stadskantoor © Gemeente Breda

Bredase ambtenaren op de elektrische step

BREDA - Medewerkers van gemeente Breda kunnen vanaf maandag op een elektrische step naar afspraken. De gemeente heeft vijf elektrische stepjes aangeschaft om het personeel op een ‘duurzame, innovatieve manier hun werk-werk kilometers te laten maken’, aldus een persbericht.

De stepjes zijn een uitbreiding op het al bestaande duurzame mobiliteitspark van de gemeente. “We stimuleren medewerkers om zoveel mogelijk op een duurzame manier te reizen. Veel afspraken vinden plaats in de stad. Daar zijn nu al fietsen en e-bikes voor beschikbaar en de vijf nieuwe e-steps vullen dat aan,” zegt wethouder Boaz Adank (Mobiliteit, VVD) in het persbericht.

  1. Overwinning voor Bavelse schilder Joke Oomen: realistisch met abstracte details

    Overwin­ning voor Bavelse schilder Joke Oomen: realis­tisch met abstracte details

    BAVEL - Een eerste vluchtige blik op het schilderijtje 'Zomers Zandpad' van Joke Oomen geeft niet direct de overtuiging. Pas als je langer kijkt zie je enkele abstracte details en roept het werk plots verwondering op. Wint het aan schoonheid. De Bavelse won een door de Brabantse Hoeders uitgeschreven wedstrijd voor amateurschilders, waarin 'het zandpad' de opdracht vormde. 120 Brabantse kunstenaars deden eraan mee.

In samenwerking met indebuurt Breda