Volledig scherm
De kersttruck die vanmiddag in Breda staat. © Coca Cola

Coca-Cola Christmas Truck vanmiddag bij Kinepolis in Breda

BREDA - Wie na de sinterklaasdagen in versnelde vaart in kerststemming wil komen, kan vrijdagmiddag op Breepark zijn of hart ophalen.

Vanaf 16.00 uur maakt de Coca Cola Christmas Truck  een lange pitstop bij bioscoop Kinepolis. Tot 22.00 uur is de roodwitte, met lampjes flikkerende vrachtwagen te zien, te fotograferen en te filmen. 

Tip: handig voor als je een Bredase kerstkaart wil versturen naar familie of vrienden, maar niet met het geijkte rendierplaatje uit de winkel aan wil komen. 

In de kersttruck kun je onder andere meezingen met de de Christmas Karaoke. 

  1. Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    BREDA - Nog een dag of tien te gaan, maar wie zich dit weekeinde al in kerstsferen wilde onderdompelen, had de plekken in Breda voor het uitkiezen. Uiteraard was er Betoverend Breda, dat vrijdagavond officieel opende en tot en met 6 januari duurt. Het trok het eerste weekend al een hoop publiek, geholpen door het eerste sneeuwlaagje van deze winter. Maar ook buiten het centrum was het feestdagensfeer dat de kerstklok sloeg. Kerstmarkten in de binnenstad, Prinsenbeek, Princenhage, het Ginneken en de Belcrum vochten om de gunsten van het publiek, en allemaal wonnen ze. Aan belangsteling hadden ze geen van alle te klagen.

In samenwerking met indebuurt Breda