Cold case: De perfecte moord op zwerver Samba Fall in Breda werd nooit opgelost

cold caseBREDA - Weinig coldcases frustreren de recherche in Breda meer dan de laffe moord op Samba Fall. De 50-jarige dakloze, afkomstig uit Senegal, werd in de nacht van 5 op 6 september 2011 in zijn slaap doodgeschoten.

De 50-jarige dakloze Samba Fall werd doodgeschoten op zijn geïmproviseerde slaapplek aan de Reduitlaan in Breda: de fietsenstalling van het Pakhuis, een bedrijvenverzamelgebouw.

  1. Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    BREDA - Nog een dag of tien te gaan, maar wie zich dit weekeinde al in kerstsferen wilde onderdompelen, had de plekken in Breda voor het uitkiezen. Uiteraard was er Betoverend Breda, dat vrijdagavond officieel opende en tot en met 6 januari duurt. Het trok het eerste weekend al een hoop publiek, geholpen door het eerste sneeuwlaagje van deze winter. Maar ook buiten het centrum was het feestdagensfeer dat de kerstklok sloeg. Kerstmarkten in de binnenstad, Prinsenbeek, Princenhage, het Ginneken en de Belcrum vochten om de gunsten van het publiek, en allemaal wonnen ze. Aan belangsteling hadden ze geen van alle te klagen.

In samenwerking met indebuurt Breda