Volledig scherm
Restaurant Mirabelle © Google

Complete inboedel Mirabelle onder de hamer

BREDA - Een stoomoven, koffielepeltjes, restauranttafels en een pannenset. Het zijn slechts enkele items uit de inboedel van restaurant Mirabelle in Breda waar sinds deze week via een online-veiling op geboden kan worden.

Onlangs heeft Mirabelle na ruim 55 jaar de deuren gesloten. Restaurantketen Loetje, vooral bekend vanwege de biefstukken, heeft de zaak aan de Doctor Batenburglaan overgenomen. Loetje gaat nu eerst grondig verbouwen en verwacht medio 2019 open te gaan in Breda.

De complete inventaris van Mirabelle wordt te koop aangeboden door Troostwijk Veilingen. De veiling duurt tot 19 november. Alle aangeboden goederen kunnen op dinsdag 13 november bezichtigd worden van 9.00 tot 12.00 uur in het Mirabelle-pand.

Mirabelle maakte vier jaar geleden nog een doorstart na een faillissement. Het restaurant werd toen volledig gerenoveerd. De inboedel verkeert volgens Troostwijk nog in een prima staat. Naast spullen uit het restaurant, wordt ook de totale inrichting van de keuken en het terras geveild. “Van meubilair, keukeninrichting en serviesgoed tot markiezen en parasols: alles gaat onder de virtuele hamer”, aldus Stijn Raijmakers, die de online veiling samen met Troostwijk organiseert.

In samenwerking met indebuurt Breda