Volledig scherm
© Foto ter illustratie

Drugsverdachten aangehouden na achtervolging in Breda

BREDA - De politie heeft donderdag na een korte achtervolging vier drugsverdachten aangehouden in Breda.

Agenten roken een hennepgeur in de auto. De bestuurder en een bijrijder gingen er vervolgens rond 17.10 uur vandoor. Een korte achtervolging volgde, maar de politie verloor de auto uit het oog. Rond 18.05 uur konden alsnog vier verdachten  worden aangehouden in de Minckelersstraat in Breda.

Bij controle van de auto werden hennepresten en materialen voor het versnijden en verpakken van drugs aangetroffen. Eenmaal op het bureau bleek dat een van hen zakjes met cocaïne in zijn kleding verstopt had.

  1. Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    BREDA - Nog een dag of tien te gaan, maar wie zich dit weekeinde al in kerstsferen wilde onderdompelen, had de plekken in Breda voor het uitkiezen. Uiteraard was er Betoverend Breda, dat vrijdagavond officieel opende en tot en met 6 januari duurt. Het trok het eerste weekend al een hoop publiek, geholpen door het eerste sneeuwlaagje van deze winter. Maar ook buiten het centrum was het feestdagensfeer dat de kerstklok sloeg. Kerstmarkten in de binnenstad, Prinsenbeek, Princenhage, het Ginneken en de Belcrum vochten om de gunsten van het publiek, en allemaal wonnen ze. Aan belangsteling hadden ze geen van alle te klagen.

In samenwerking met indebuurt Breda