Volledig scherm
Foto ter illustratie © Pix4Profs/Tonny Presser

Drummer van Golden Earring wil drumspektakel bij openingsfeest randweg bij Baarle-Nassau

BAARLE-NASSAU - Golden Earring dummer Cesar Zuiderwijk wil een groot drumspektakel organiseren bij het openingsfeest van de nieuwe randweg rondom Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Hij roept alle slagwerkers in de omgeving op om mee te doen.

Het grote openingsfeest dat de gemeenten Baarle-Nassau en Baarle-Hertog en het CC Baarle vindt plaats op 7 september. Iedereen met drumstel, drum of percussie-instrument is welkom. Geïnteresseerde kunnen zich inschrijven voor 4 september via wim.vervoort@ccbaarle.org of paul.van.haeren@ccbaarle.org.

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Breda