Volledig scherm
Dames Pellen is een van de deelnemers van de vegetarische restaurantweek © Joep van Aert

Eerste 'vegetarische restaurantweek’ Breda

BREDA - Breda krijgt voor het eerst een vegetarische restaurantweek. De eerste editie vindt plaats van vrijdag 28 juni tot en met zondag 7 juli. Tijdens deze week serveren zes culinaire restaurants in Breda een vegetarisch 4-gangenmenu voor 37,50 euro. 

“Het aantal vegetariërs en flexitariërs is de afgelopen jaren enorm gegroeid”, aldus Dex Bos van Smakelijk Breda, het platform dat de week organiseert. “Ook in de Bredase horeca groeit het aanbod en niveau van vegetarische gerechten. Met deze restaurantweek kunnen we gasten laten zien, proeven en ervaren hoe mooi de vegetarische keuken is”.

De deelnemende restaurants aan de vegetarische restaurantweek zijn ‘t Jagthuijs, Dames Pellens, Liefdegesticht, Ruitersbosch, Uijttewaal en Wijnbar Pinot. Reserveren kan vanaf nu via www.bredarestaurantweek.nl.

  1. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
    PREMIUM

    Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

    ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”

In samenwerking met indebuurt Breda