Volledig scherm
Lekkage stadsverwarming Breda. © Perry Roovers / MaRicMedia

Emerparklaan snel weer open na lekkage stadsverwarming

updateBREDA - De lekkage bij de Emerparklaan is vrijdagmiddag rond 13.00 uur verholpen. De weg gaat dan weer open en de 360 getroffen huishoudens hebben vanaf dan weer warmte.

Dat laat een woordvoerder van EnNatuurlijk weten. Donderdagmiddag ontstond op de kruising van Emerparklaan en de Komoord een lekkage aan de stadsverwarming van Breda. De oorzaak is onbekend. De postcodes 4824 GK tot en met 4824 LG zaten daardoor zonder warmtetoevoer.

Het energiebedrijf is vrijdagochtend aan de slag gegaan met de herstelwerkzaamheden. De Emerparklaan is afgezet vanaf het winkelcentrum. De stadsbussen mogen doorrijden, ander verkeer niet. Een verkeersregelaar moet daarvoor zorgen.

Volledig scherm
Lekkage stadsverwarming Breda. © Perry Roovers / MaRicMedia
  1. Jensen na stoppen talkshow: 'Peter van der Vorst is radicaal links, logisch dat dit gebeurt’

    Jensen na stoppen talkshow: 'Peter van der Vorst is radicaal links, logisch dat dit gebeurt’

    BREDA - Robert Jensen noemt Peter van der Vorst, de nieuwe tv-baas van RTL, een ‘radicaal linkse activist’. Volgens de talkshowhost zou de Bredanaar zijn programma om die reden niet leuk hebben gevonden. ,,Als zo’n iemand dan de baas wordt van een tv-zender, dan kun je ervan uit gaan dat hij dit niet het leukste programma in zijn schema vindt. Het is logisch dat zoiets dan gebeurt”, zei Jensen over het stoppen van zijn programma in de Coen en Sander Show.

In samenwerking met indebuurt Breda