Patricia Paay.
Volledig scherm
PREMIUM
Patricia Paay. © ANP Kippa

Emoties lopen hoog op bij kort geding Patricia Paay in Breda: ‘Ik heb niets fout gedaan’

,,Ik krijg hier een zenuwinzinking van, ik heb niets fout gedaan’’, zucht een geëmotioneerde Patricia Paay aan het einde van het kort geding dat ze zelf aangespannen heeft. De zangeres eiste vandaag voor de rechtbank van Breda dat de beslaglegging op haar huis door Osuro wordt opgeheven. 

Het administratiekantoor uit Leiderdorp liet vorig jaar met goedkeuring van een rechter onder meer beslag leggen op de woning in het Brabantse Wernhout. Paay ontving sinds 2015 een aantal betalingen van het bedrijf. De zangeres en het kantoor liggen sinds 2017 in de clinch over een betaling van 93.000 euro die het kantoor aan Paay zou hebben gedaan.

  1. ‘Ik ben bang voor seks, wat kan ik doen?’ Anonieme GGD-chatroom bestaat 5 jaar
    PREMIUM

    ‘Ik ben bang voor seks, wat kan ik doen?’ Anonieme GGD-chat­room bestaat 5 jaar

    Mag ik mijn vriendje zoenen in de 1,5 metersamenleving, als hij niet uit mijn huishouden komt? Of hoe zit het met de ‘seksbuddy’, die de overheid voorstelt? Deze en andere vragen over lichamelijke ongemakken, chlamydia of de beste pornosites rollen vaak over het scherm van Linda Vlamings (44), werkzaam bij de GGD. De chatrooms worden massaal bezocht door jongeren. ‘En echt niet alleen vanwege corona’.

In samenwerking met indebuurt Breda