Volledig scherm
Harelbekestraat in Breda. © Google Streetview

Familieruzie in Breda loopt uit de hand: betrokkene loopt snijwond op

BREDA - Bij een uit de hand gelopen familieruzie aan de Harelbekestraat in Breda is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer liep een snijwond op, zo meldt de politie.

Rond 14.00 uur kreeg de politie een melding binnen over een vechtpartij. Verschillende personen zouden een poging doen om een woning binnen te dringen. Agenten rukten met meerdere eenheden uit en kwamen er eenmaal ter plaatse achter dat het om een flinke familieruzie ging. Er waren ook kleine kinderen bij aanwezig.

Tijdens het gevecht liep een van de betrokkenen een snijwond op. Een 36-jarige inwoner van Merksem is aangehouden als verdachte van zware mishandeling. Hoewel niemand aangifte wil doen, zal hij toch ambtshalve vervolgd worden. 

  1. Rechtbank Breda opent condoleanceregister voor doodgeschoten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’
    PREMIUM

    Rechtbank Breda opent condolean­ce­re­gis­ter voor doodgescho­ten Derk Wiersum: ‘Aanslag heeft mij gesterkt als advocaat’

    BREDA - De plek is niet toevallig gekozen: onder het beeld van Vrouwe Justitia. ,,Of liever vóór het beeld van Justitia, wij staan voor rechtsbijstand en voor de rechtsstaat”, verklaart Lex Lensink, deken van de Orde van Advocaten de plaats van het condoleanceregister. ,,In de openbaarheid, in de publieke hal van het gerechtsgebouw, niet in een hoekje of in een advocatenkamer".

In samenwerking met indebuurt Breda