Volledig scherm
© Perry Roovers/Maricmedia

Fatale aanrijding tijdens wandeling met hond

Een vrouw is gisteravond om het leven gekomen door een aanrijding in het Brabantse Zundert. Ze was langs de Bredaseweg haar hond aan het uitlaten. Een automobiliste zag haar vermoedelijk over het hoofd en kon haar niet meer ontwijken. De vrouw overleed ter plaatse, meldt de politie.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De ambulancemedewerkers zijn nog bezig geweest met reanimatie van de vrouw, maar dat mocht niet meer baten. De familie van het slachtoffer is door de politie ingelicht.

Ook de hond werd geraakt en is er slecht aan toe. De brandweer heeft de hond verzorgd, totdat de dierenambulance de hond zwaargewond heeft meegenomen.

'Volledig in shock'

Volgens een woordvoerster van de politie was de vrouw die achter het stuur zat 'volledig in shock'. Ze verklaarde tegen de politie dat ze de voetgangster niet gezien heeft. Ze is meegenomen naar het politiebureau. Voor enkele getuigen die het fatale ongeluk zagen gebeuren is slachtofferhulp georganiseerd.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.

In samenwerking met indebuurt Breda