Volledig scherm
Ramkraak bij bedrijf in Breda © Perry Roovers / MaRic Media

Geen buit bij ramkraak Breda, roldeur met auto vernield

BREDA - Bij een bedrijf aan de Van de Reijtstraat in Breda is zondagochtend een ramkraak gepleegd. De roldeur naar de opslagruimte is daarbij vernield. Verder is ook de elektrische bedrijfswagen, die vlak achter de roldeur stond, aan de voorkant beschadigd. De dieven hebben volgens een van de managers van het bedrijf niets buitgemaakt.

,,Ik werd rond 09.00 uur zondagochtend door de politie gebeld. Er bleek rond 07.15 uur een ramkraak te zijn geweest”, aldus de manager van het bedrijf dat actief is in de duurzaamheidsbranche. Er is cameratoezicht op het bedrijventerrein aan de Van de Reijtstraat. Van de inbraak zijn haarscherpe opnames gemaakt. 

,,Je ziet dat twee mannen om zes uur ‘s ochtends met een schijnwerper poolshoogte komen nemen. Een dik uur later rijden ze met een auto achteruit met de trekhaak tegen de roldeur aan. De mannen rennen naar binnen met witte zakken. Een minuut later staan ze weer buiten. Zonder buit. Er is op het eerste gezicht niets gestolen”, zegt de manager. ,,Ik vermoed dat ze zich in het adres vergist hebben.” Het is nog niet bekend hoe groot de schade is. ,,Dat moet nog getaxeerd worden.”

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Volledig scherm
Ramkraak bij bedrijf in Breda © Perry Roovers / MaRic Media

In samenwerking met indebuurt Breda